Уважаемые пользователи форума, убедительно просим вас переходить в телеграмм продавца, исключительно по предоставленной ссылке. Проверяйте продавца, отправив сообщение на электронную почту, чтобы убедиться в том, что вы общаетесь действительно с ним.

Коллекция отмазок от EBAY

Тема в разделе "Вещевой кардинг / дропы", создана пользователем mirex, 11 июл 2016.

1. mirex

mirex Member

Симпатии:
    0
    ESCROW
    1) здравствуйте. извините после недавнего случаю я даже не зайду на сайте ескроу.ком. я был обманут, пожалуйста не предлагайте этого.
    Hello. Sorry but after the recent problems I will never even enter to escrow.com because I was scammed. Please do not offer me that.

PICK UP
    1) здравствуйте. я не против пикапа и оплаты наличностью. Но мне это не очень удобно, поэтому если не кто не купит я напишу вам и вы сможет приехать ко мне. всего наилучшего.
    Good day. I am okey with the pickup and payment i cash but it is not very comfortable for me so if someone not gonna buy this item I will drop you an e-mail to discuss that further. Regards.

2) один раз я вот так же пошел на встречу с покупателем и оказался в больнице без моих вещей и без денег. извините был горький опыт, я не могу. я не буду ставить вам unpaid item strike. просто сделка отменяется. извините еще раз.
    Once I went to a meeting with a buyer and was robbed and need to go to the hospital because of physical injuries that caused me. Sorry that was a bad experience so I cant organize a pickupn for you. I wont put you a status of unaid item strike. The deal is jsut cancelled. Sorry once again.

3) я боюсь, чтобы такую крумную суммы вы мне передавали лично. я предпочитаю банковский перевод и отсылку. я меня был плохой опыт (pick up) - я был ограмлен и нехочу чтобы это случилось снова. ЧИТАЙТЕ ПОЕ ОПИСАНИЕ я не писал, что возможен pick up. Извините либо вы оплачиваете и я отсылаю, либо я отменяю сделку.
    I am a little bit concerned to take that amount of money personally because I had bad experience with pick up, I was robbed. I prefer wire transfer payment method.
    Please read description carefully, I didnt mention about possible pick up. Sorry, but please pay or I am going to cancel.

4) здравствуйте. я могу принять банковский перевод мне это очень удобно. так же если не кто ни купит лот, то если хотите я могу взять наличные. Я с вами свяжусь позже. всего наилучшего
    Hello. I accept wire transfer payment method because it is very convinient for me however if I wont find a buyer for that imem I can accept cash if you wish. I will contact you later. Regards

5)Здравствуйте. мне гораздо удобнее и безопаснее принять банковский перевод. Но если у меня не будет покупателей, я с вами свяжусь и мы договоримся. А пока не делайте больше ставок. всего наилучшего.
    Hello, it is more convinient and flexible for me to receive wire transfer as a payment. If do not have any other buyers I will contact you to discuss concerning payment. Please do not bid. Regards.

6)Hello XXX,
    thanks for the message. I am expecting to get about $XXX.XX-$XXX.XX for the item. Please let me know your reasonable offer and Ill think it over. I will be waiting for your reply.
    Best regards,
    XXX

SECOND CHANGE OFFER
    1) здравствуйте. я незнаю почему, но high bidder игнорирует мои письма. может что-то случилось. у вас есть еще желание купить эти часы. я спросил суппорт ебай мне сказали можно сделать релист лота и вы можете их купить. моя цена $2250. Жду вашего быстрого ответа.
    Hello, I do not know why but high bidder is ignoring my e-mails. Do you still wish to buy this watch? I have contacted ebay support and they told me that I can make a relist this item for you to buy. My price is $2250. Waiting for your reply.

Paypal
    1) Здравсвуйте. Позвонить я вам сейчас немогу. В описании лота я четко указал методы оплаты за этот лот. Почему вы не спросили у меня о том, что вы хотите оплатить другим способом?? У меня тоже был плохой опыт с пайпал, я потерял 7к долларов и так не нашел покупателя, который украл у меня эти деньги. Так что пожалуйста оплатитте это лот следую инструкции в моем письме. Всего наилучшего
    Hello, I will not be able to call you these days sorry about that. In the description of this item I clearly mentioned payment methods. Why you didnt ask me that you want to pay in different way before? I also had a bad experience with PayPal, I was scammed for $7k and havent found that scammer yet. So please make a payment according to the instructions that I provided. Best regards

2) здравствуйте. После судебного процесса с одним из моих баеров, я не работаю с пайпал. Конечно, у меня есть все официальные документы на эти часы. всего наилучшего.
    Good day. After the cour process with one of my buyers I do not accept PayPal. I do have all the necessary certificates for this watch. Regards.

DONT WORRY
    1) Здравствуйте. Извините что долгое время вам не отвечал, я с семье ездил отдыхать заграницу и не мог с вами связаться. ПОЖАЛУЙСТА, не делайте глупостей. Я отправил вашу посылку 27 октября. Я НЕЗНАЮ В ЧЕМ ПРИЧИНА, ТОГО ЧТО ОНА НЕ ДОШЛА. Я СЕГОДНЯ ЖЕ ПОЙДУ НА ПОЧТУ РАЗБИРАТЬСЯ.
    Пожалуйста, извините за беспокойство. Часы были застрахованны и почта обязана выплатить полную сумму. От меня вы получите возмещение ушерба плюс 5% от сделки. Если я сегодня не успею на почту я пайду в понедельник. Пожалуйста, подождите решения вопроса. всего наилучшего.
    Hello. Sorry, I wasnt around for a while, I was out of state on my vacation with my family. Please do not act foolish. I have sent your package on 27th of October and I DO NOT KNOW THE REASON WHY IT HAVENT REACHED YOU. I WILL GO TO COURIER SERVICE RIGHT NOW AND RESOLVE THAT PROBLEM. But you should not worry, the watch was insured and if and only if courier service cannot find it they will pay all the costs. Also you will receive 5% of the price from me as a bonus for such a huge delay.
    But if I am not on time to the poset today, I will be doing everything on Monday, so lease be patient, its al gone be resolved soon. Best regards,

2) Здравствуйте. Прошу прошения, что воспользовался вашими фотографиями и описанием. У меня есть похожая гитара, но у меня нет фотоапарата. Я новичок и не знал, что это так серьезно.
    всего наилучешего, простите
    Hello. Sorry that I used your description and photos. I have similar guitar but do not have a camera . Sorry once again, I am new to ebay and didt new that everything is so strict here.Best regards,

OTHER MAIL
    1) как я понял вы уже послали мне чек или мо. Скажите мне какой службой вы послали и точную дату отправки. Спасибо, жду быстрого ответа
    As I understood you already have sent me check or MO. Please tell me what courier service you used to send it and exact date of shipment. Thanks, waiting for your reply.

2) Спасибо за быстрый ответ. Надеюсь вы отправите деньги до обеда, и я смогу отослать вам лот в пятницу. Как оплатите сообщите мне по емайлу. Всего наулучшего.
    Thanks for your rapid reply. Hopefully you will send funds before afternoon so that I will be ble to send you the item on friday. As soon as you make payment please notify me by e-mail. Best regards.

3) Здравсвуйте. Для иinternational покупателей я могу принять банковский перевод. Извините у меня нет возможности принять кредные карточки для не резидентов сша. Резервная цена $4400. Я буду вполне доволен такой ценой. Вы можете сделать свое предложение нажав на кнопку make offer. Конечно я вы можете выбрать любую службу.(fedex, ups, dhl) Все будет застроховано. Часы совершенно новые со всеми документами и коробкой. Поспещите у меня уже очень мног
    Good day. For international buyers I accept wire transfer payment method. Unfortunately I cannot accept credit cards of non-US residents. Reserve is $4,400. I would be satisfied with that price. You can make your offer by pressing appropriate button. Concerning delivery you can choose any courier service(UPS, DHL, FedEx, etc.). The package will be insured. Concerning the condition the watch is brand new, all the documentaion and certificates will be in the box. Hurry up, I have a lot of potential buyers willing to buy this watch.

4) извините что долго не отвечал. сегодня в банке мне обналичили ваш чек. теперь я приступлю к отправке. извините, я смогу только в понедельник.
    Sorry for not replying for a while. Today I have cashed your check succesfully and I am going to proceed handling your item. I will ship it on monday. Sorry once again.

5) Вы совсем не поняли ситуацию мой листинг убрали из за того, что я принимал деньги по вестерн юнион, но это единственный способ для моей странны. Я же объяснял вам, пожалуйста посматрите мои фидбеки и сделайте вывод. Я уже подготовил фотоапараты к отправке к вам. Вы поступаете очень не профессионально. Как хотите у меня очень много других покупателей.
    You didnt understand the situation, my isting was cancelled because the only payment method was Western Union, and it is the only payment method that I can accept in my country. As I told you please look at my feedbaks and think. I have already handled cameras and ready to ship items to you. You display yourself as non-professional. But anyway it is your choice I can find a lot of other buyers. Regards.

6) Здравствуйте. Отошлите перевод с утра в понедельник, я не против. Постарайтесь сделать это до 12 часов дня. И сообщите мне по емайл. Чтобы я сразу мог приступать к отсылке. всего наилучшего.
    Hello. Okey send the funds on Monday morning, I dont mind but please try to finish it till noon and notify me by e-mail so that I can begin handling process. Best regards.

7) Завтра с утра я зайду в банк, если ваш перевод уже пришел, я сразу напишу вам и приготовлю лот к отправке. Пожалуйста, дайте ваш точный адресс куда я должен отправить часы.
    Tomorrow I am going to visit my bank and if I receive your transfer I will e-mail you and proceed preparation process to ship this item. Please give me exact address where I have to send this watch. Warmest regards.

8) Пожалуйста, сообщите о том оплатили ли вы лот, а также ваш точный адрес. И отсылайте сообщения на емайл или через ибей. всего наилучшего.
    Pl

Поделиться этой страницей